Klubnyheder

Nyhedsbrev april 2019

11. juni 2019, 09.57

Kære RIK’er
Så lakker det mod enden af sæson 2018/19. Det er vemodigt for nogle, men betyder samtidig en tiltrængt pause for andre.
For Rungsted Seier Capital slutter sæsonen lige så godt, som den startede; eliteholdet spillede sig søndag i finalen med en sejr på 3-2 over Frederikshavn White Hawks.
Det betyder, at RIK skriver et nyt, glorværdigt kapitel i klubbens historiefortælling. Det betyder ligeledes, at RIK beholder is på i hal 1 i næsten hele april måned. Hold derfor øje med isplanen, idet alle hold får tildelt istid frem til ultimo april.
Ny sæson er også tiden for en ny trænerstab.

Bestyrelsen er sammen med sportschefen godt i gang med at få trænerkabalen fastlagt, og det ihærdige arbejde pågår med at få alle trænerkontrakter på plads. Vi kan allerede nu offentliggøre de trænere, der allerede er skrevet kontrakt med:

Mikael Hammerström fortætter desuden på posten som sportschef, og Marc Okraszewski fortsætter som skøjtetræner på samme vilkår som i denne sæson.

I løbet af de næste 14 dage vil der blive indgået kontrakt med cheftrænere på de resterende hold. Når hele holdt er sat, vil der blive igangsat en proces, hvor den fremtidige, sportslige profil bliver defineret. Således vil klubbens ”røde tråd” blive opdateret i overensstemmelse med de ønsker og muligheder, som eksempelvis hal nr. 2 har åbnet op for. Der vil blive sat særlig fokus på:

  • Træningskultur.
  • Fysisk profil.
  • Fælles spillefilosofi.
  • Kommunikationskanaler.
  • Forældreroller.

Den 5. maj kl. 13.00 afholdes - traditionen tro - afslutningsfesten. Vi håber naturligvis, at så mange som muligt af klubbens medlemmer møder op og gør dagen til en fest. Der vil blive serveret mad og drikke, inden vi hædrer vore spillere – og hvem ved? Måske kan der blive taget foto sammen med de nye Danmarksmestre. Den nye sæson starter med generalforsamling den 19. juni 2019 kl. 19.00. Mød op og gør din indflydelse gældende! Vi håber på fremmøde af alle klubbens medlemmer, således at vi i fællesskab kan vedtage klubbens fremtidige strategi og ledelse. Med de bedste hilsner Bestyrelsen i RIK