RUNGSTED ISHOCKEY KLUB

- hvor fart, sjov, sved på panden og nye venner venter på dig!

Hey!
Drømmer du om at opleve en verden af fart, spænding, sved på panden og have det mega sjovt med en flok nye venner? Så er det nu, du skal med og prøve begynderishockey, når vandet igen fryser til august!
Begynderishockey er det perfekte sted at starte din ishockeyrejse.


Iskold sjov
Uanset om du er en nybegynder eller en lille smule erfaren.
Det er en sport, der får dit hjerte til at pumpe og dine muskler til at arbejde, hvor der altid er plads til et smil og en god latter. At glide rundt på isen er en oplevelse som ingen anden.


Sved på panden?

Er du klar til at give den gas? Begynderishockey er for alle, som vil udfordre sin egen styrke, udholdenhed og øve sig i seje ”moves” på isen. Vores erfaring er at, når du først er i gang, vil du elske følelsen af at være på isen.

Forbered dig dog på at svede, for ishockey er en intens sport.


Nye venner, nye eventyr
En af de største fordele ved begynderishockey er det sociale sammenhold. Når du tager med os ud på isen, får du ikke bare et hold – du får en hel flok nye kammerater! Sammen vil vi heppe og grine, når det går vildt for sig på isen. På holdet vil du møde børn og voksne med samme passion for sporten som dig selv. Ishockey er ikke kun en sport, det er en fællesskabsoplevelse, hvor vi støtter hinanden, fejrer sejre og lærer af nederlagene sammen.


Bliv en del af holdet!
Har det fanget din/dine forældres interesse? så kom og vær med til begynderishockey! Uanset om du er en frysepind, en vaskeægte is-kriger, dreng eller pige, er der plads til dig på vores hold. Og med vores seje trænere ved din side, er du sikret en fed oplevelse hver gang.

Tag det første skridt på din ishockeyrejse ved at tilmelde dig allerede i dag og lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke på isen.


Vi ses på isen, makker!


Tilmelding til Søren på SMS 22122298 eller mail slhm@mail.dk


Følg RIK på facebook

Her finder du os

Kontakt

Bestyrelsen: bestyrelsen@rik.dkBegynderhold: 

Kontakt Søren 

Ring på 22122298
eller

Skriv til slhm@mail.dk