Hvad skal der til for at starte til ishockey ?

Ny i klubben - godt at vide

Som ny i sporten eller ny i klubben, har man ofte masser af spørgsmål og forklaringen/svaret på de fleste ting har vi samlet her.  


Ønsker du at starte til ishockey, skriv gerne til: 

Rekruttering@rik.dk


FORENINGSARBEJDE

Som medlem af RIK, er man forpligtet til at deltage i foreningsarbejdet. 


Udover at det styrker fællesskabet, så tjener klubben på disse opgaver vi varetager, således at kontingentafgifterne kan holdes nede. 


Nogle opgaver varetages på det respektive hold, som kørsel til udekampe, tidstagning ved kampe, afholdelse af hjemmecups (1 gang årligt) etc. 


Andre opgaver, varetages på tværs af holdene som fejevagt efter elitens kampe, udlejning/udlevering af skøjter til offentligt skøjteløb samt deltage ved diverse reklamefremstød for klubben. 


Heldigvis er vi mange medlemmer, så byrden for den enkelte er minimal. 


BILLET TIL ELITEKAMPE

Alle spillere der er indmeldt ved sæsonstart og rettidigt har betalt kontingent, har mulighed for at trække en gratis billet til grundspillets elitekampe i Rungsted hallen.


SPILLERNUMMER 

Ønsker man at registrere et specifikt nummer man ønsker at spille i (kamptrøjen), skal dette koordineres med holdets holdleder. Man kan kun sikre sit spillernummer, hvis det er ledigt to årgange både op og ned fra eget fødselsår. Det er efter ”først-til-mølle” princippet.

Tilmeldingsblanket

Udfyld formularen for at melde dig til. Ellers kontakt træneren eller holdlederen på det hold du ønsker at starte på. Husk at påføre spillerens fødselsår, så skal vi nok sikre at du kommer på det rigtige hold. Vi glæder os til at se dig.

Hvor køber jeg udstyr ?

Er du lige startet og ikke har noget udstyr, så tilbyder RIK at man gratis kan låne udstyret til 8 træninger, imens man finder ud af om hockey er noget for en.


Man har som spiller selv ansvar for sit udstyr men både trænere og holdleder bistår gerne med råd og tips. 


RIK har samarbejde med Rex Hockey i Rødovre. Klik ind på deres hjemmeside

På jagt efter brugt udstyr eller vil du sælge noget?

Besøg vores facebookside, hvor man kan købe og sælge brugt udstyr. Salg og køb varetages udelukkende imellem privatpersoner og ikke via klubben. 


Klik her for at komme til Facebook siden